top of page
Immagine del redattoreGemini fundation

Distincție pentru promovarea Aradului, acordată istoricului Antoniu Martin

Luni, 8 ianuarie 2024, în Sala Ferdinand a Primăriei Municipiului Arad, a avut loc înmânarea unei Diplome de Merit din partea Asociației RUBIO istoricului arădean Antoniu Martin.



poza antoniu martin

Distincția reprezintă recunoașterea demersurilor acestuia de promovare a Aradului la nivel național și internațional, în special prin activitățile desfășurate de acesta în Republica Moldova și în Italia. „Am considerat oportună decernarea acestei Diplome de Merit istoricului arădean Antoniu Martin ca urmare a promovării remarcabile făcută orașului nostru, de o bună perioadă de timp, atât în presa națională cât și în cea internațională”, a precizat Ciprian Cristea, președintele Asociației RUBIO.

„Am încurajat și încurajez orice acțiune de promovare a orașului nostru, considerând că astfel de demersuri vin să valorizeze patrimoniul cultural, arhitectura deosebită și tradiția economică pe care o avem. Ceea ce a făcut și face istoricul Antoniu Martin reprezintă o promovare deosebită și ne mândrim cu aceasta”, a declarat Călin Bibarț, primarul Municipiului Arad, prezent și el la decernarea diplomei.

„Mă onorează această distincție din partea unei asociații extrem de active din orașul Arad, care s-a implicat concret în edificarea unor repere arhitecturale deosebite în ultimii ani. Prezența oficialilor Municipiului Arad la acest eveniment mă onorează și totodată evidențiază colaborarea care a existat și există între autoritățile publice locale arădene și societatea civilă”, a menționat dr. Antoniu Martin, istoric.

16 visualizzazioni0 commenti

Post recenti

Mostra tutti

Comments


bottom of page